Tänäänkin olin tyytyväinen suoriutumiseemme treenissä.

1291594.jpg
Ensimmäisten kolmen aidan yli koiralla oli suora linja, mutta 4-keinu oli siitä sivussa. Otin Rediin ennakkoa kahden aidan päähän ja vein sen kolmannelta valssilla keinulle. Siinä vaiheessa jäin aika paljon koiran perään, mutta kerrankin älysin vaan käskyttää sitä jatkamaan 5-putkeen, kun Redi tuli alas keinulta, joten se ei jäänykään pyörimään ja hyörimään ja kyselemään jatko-ohjeita vaan ampasi ihan oiken putkeen.

Ensimmäisellä yrittämällä olin jatkanut liikaa 6-aidalle ja osotin jo käsi suorana sitä, kun Redi tuli putkesta. Tämä hämäs vähän Rediä, vaikka jotenkin sainkin sen sekä 6- että 7-aidan yli. Se ei kuitenkaan irronnut normaaliin tapaan, joten jouduin viemään sitä aika pitkälle 8-aidalle. 9-rengas meni hyvin, sen jälkeen valssasin 10-aidalle ja uudelleen 11-aidalle. Silloin olinkin aivan eri kohdassa kuin olin suunnitellu, joten tulin ohjanneeks Redin 11-aidan ohi. Otin sitten uudelleen putkelle viennistä alkaen, jolloin olin tarkempi, että "noukin" kädellä Redin sieltä putkesta mukaan ja onnistuin sitten ohjaamaan paremmin aidat 6, 7 ja 8. Valssit oli aika rajuja, mutta kyllähän Redi kääntyy, kun selkeästi käsketään. 12-puomille koira lähti vauhdilla mutta tartti sitten apurin, että muisti tehdä alastulokontaktin. Loppusuora menikin sitten hienosti.

1291598.jpg
Toinen treeni tehtiin samoilla esteillä mutta kiemuroita muutellen. Riikka meni taas valmiiks 2-puomin alastulolle, jotta Redi malttais tehdä sen, ja samalla mä pääsin etenemään parempaan paikkaan ohjaamaan 3-aidalle. Kun vaan muistin ja maltoin 3-aidan jälkeen ottaa koiraa vähän haltuun, se lähti hienosti 4-putkeen mutta pysyi myös paremmin kuulolla sieltä ulos tullessaan, jotta pystyin ohjaamaan sen helpommin 5-pujottelulle. Siitä sillä oli täys vauhti päällä 6-aidalle, mutta sain sen kuitenkin aika laajalla kaarroksella kääntymään 7-aidalle ja edelleen 8-keinulle. 9-putkeen Redi meni mielellään ja sain sen sitten 10-aidalle ja vielä kääntymään 11-renkaalle ja viimeselle 12-aidalle. Hurja vauhti oli, mutta hienoja kohtia siinä onnistuttiin tekemään. Ja olen tosi tyytyväinen siihen, että Redi tekee renkaan ihan mistä kulmasta tahansa.