Tällä viikolla sitten lisättiin pikkasen edellisen tiistain treeniin. Alkuosioonkin oli tullut pikkuisia muutoksia mutta ei ollenkaan niin suuria, että se selittäis, miten tuo alkuosio meni. Ehkäpä Marsin asento kuuhun nähden oli väärä tai jotain...

 

1244699151_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pienoisen hakemisen jälkeen päästiin alkuosio 10-puomille jotenkuten, mutta voih, aih ja oih sitten tuo kulma, jossa piti saada koira 12-aidan jälkeen kääntymään oikealle ja hyppäämään 13-aita takaa. En onnistunut "viskaamaan" Rediä sinne siivekkeen taakse eikä se "saksalainenkaan" tahtonut onnistua mitenkään. Kun sitten joten kuten, rimoja roiskien päästiin 14-putkelle ja sen jälkeen aidalle ja pituudelle, Redi tietysti kirmaisi A:lle. Toisella (vai olikohan se kolmannella) yrittämällä sain sen kääntymään 17-aidalle, mutta ajauduin myös ite sen ohi, jolloin vienti seuraavalle aidalle oli huono, ja liikeratani sai Redin kääntymään sen jälkeen oikealle, vaikka rata jatkui vasempaan. Pöh. Muutamalla uusintayrityksellä sain tehtyä takaaleikkausksen siinä 17-aidalla, jolloin ohjaus oli jatkossa helpompaa. 

Harjotuksen jatko meni taas ihan ok toisella kertaa pituuden yli ja A:lle, mutta sitten en meinannut saada Rediä kääntymään putken oikeaan päähän. Sitäkin kohtaa siis hetki hangattiin, että homma onnistui. Lopuksi keinu suht ok.